me

.........] Slideshow: Lovepreet’s trip to Girona, Cataluña, España was created by TripAdvisor. See another Girona slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

Thursday, 10 February 2011

panneer Tikka Dry Recipe

És una menja que no pertany a cap altre grup que els dels qui els agrada el bon menjar, sovint l'utilitzarem si fem festa de família i amics.
Panneer Tikka Dry Recipe (Formatge amb pebrot)
Ingredients

Un gran bloc de formatge, 500 gr.                          
1 ceba
1 pebrot
Un tomàquet
Pocs bolets
Fulles de coriandre finament picat
Per escabetx:
1 / 2 tassa de quallada (iogurt)
1 culleradeta de pasta d'all
1 culleradeta de pasta de gingebre
2 culleradetes de pols de tandoori
1 culleradeta de comí (Jeera) en pols
2 culleradetes de pols de xaat
Sal al gust
Red Hot Chili en pols al gust

Realitezació

1. Tallar el formatge de llarg en mig "cubs de gruix.
2. Tallar totes les verdures a daus.
3. Barregi tots els ingredients de la marinada i reservar.
4. Afegeix la marinada restant a les verdures.
5. Raspalli la marinada a la paneer i refrigeri per 3 hores.
6. Calent l'oli en una kadhai i paneer marinat fregir fins que totalment fet.
7. També altres verdures alevins.
8. En una placa de tramitar les verdures fregides i, a continuació paneer.
9. Guarnit de coriandre i rodanxes de llimona
10. Serveixi tandoori paneer tikka calenta amb chutney de farina.

Dificultat
Fàcil

Temps
30 minuts

Comensals
Dues persones

8 comments:

  1. Es veu molt bó i es veu fàcil de fer.

    ReplyDelete
  2. Hola Lovely,

    no té molt bona pinta!

    Mercès.

    ReplyDelete
  3. Hola Lovely,

    no ho he probat mai.

    Mercès

    ReplyDelete
  4. sembla fàcil de fer peró a mi ni m'hagarda gaire

    ReplyDelete
  5. del pita pita del molt bé love no m'agrada el formatge pero la foto te bona pinta

    ReplyDelete
  6. Hola Lovepreet,

    Soc Timofey, estrany, però cool proar

    Mercès.

    ReplyDelete
  7. hola lovely,
    no ho he probat mai.

    ReplyDelete
  8. Hola soc la Saliha es veu molt bó i es veu facil de fer

    ReplyDelete