![]() |
| És una menja que no pertany a cap altre grup que els dels qui els agrada el bon menjar, sovint l'utilitzarem si fem festa de família i amics. |
Ingredients
Un gran bloc de formatge, 500 gr.
1 ceba1 pebrot
Un tomàquet
Pocs bolets
Fulles de coriandre finament picat
Per escabetx:
1 / 2 tassa de quallada (iogurt)
1 culleradeta de pasta d'all
1 culleradeta de pasta de gingebre
2 culleradetes de pols de tandoori
1 culleradeta de comí (Jeera) en pols
2 culleradetes de pols de xaat
Sal al gust
Red Hot Chili en pols al gust
Realitezació
1. Tallar el formatge de llarg en mig "cubs de gruix.
2. Tallar totes les verdures a daus.
3. Barregi tots els ingredients de la marinada i reservar.
4. Afegeix la marinada restant a les verdures.
5. Raspalli la marinada a la paneer i refrigeri per 3 hores.
6. Calent l'oli en una kadhai i paneer marinat fregir fins que totalment fet.
7. També altres verdures alevins.
8. En una placa de tramitar les verdures fregides i, a continuació paneer.
9. Guarnit de coriandre i rodanxes de llimona
10. Serveixi tandoori paneer tikka calenta amb chutney de farina.
Dificultat
Fàcil
Temps
30 minuts
Comensals
Dues persones


Es veu molt bó i es veu fàcil de fer.
ReplyDeleteHola Lovely,
ReplyDeleteno té molt bona pinta!
Mercès.
Hola Lovely,
ReplyDeleteno ho he probat mai.
Mercès
sembla fàcil de fer peró a mi ni m'hagarda gaire
ReplyDeletedel pita pita del molt bé love no m'agrada el formatge pero la foto te bona pinta
ReplyDeleteHola Lovepreet,
ReplyDeleteSoc Timofey, estrany, però cool proar
Mercès.
hola lovely,
ReplyDeleteno ho he probat mai.
Hola soc la Saliha es veu molt bó i es veu facil de fer
ReplyDelete